Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Στροφή στο μεγάλο τελικό με τον Παναθηναικό!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 17:37

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το μεγάλο τελικό απέναντι στον Παναθηναικό, με φόντο άλλη μία κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

ΠΑΟΚ: Στροφή στο μεγάλο τελικό με τον Παναθηναικό!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναικού, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για τα Play Off στο πρωτάθλημα, όπου εξασφάλισε τη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα πίσω από τον 1ο Ολυμπιακό.

Πλέον προπονητής και παίκτες, επικεντρώνονται στο μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναικό στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Όπου στόχος όλων, είναι να τα δώσουν όλα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου, είδε με μεγάλη του χαρά όλους τους ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται σε φουλ ρυθμούς για αυτό το σημαντικό αγώνα απέναντι στους Πράσινους. Ενώ πλέον η μοναδική απουσία είναι αυτή του Γιάννη Μιχαηλίδη, όπου υπέστη ρίξη χιαστού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.