Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Γιοβάνοβιτς

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 19:13

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2024

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Γιοβάνοβιτς

Όπως ήταν αναμενόμενο και δίκαιο μετά την φετινή πορεία και την έξοδο της ομάδος στην Ευρώπη , ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και έτσι ο Σέρβος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο του τριφυλλιού έως το 2024.

Με τον τρόπο η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιβράβευσε και επισφράγισε την θετική διάθεση που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε ότι μπορεί να παρουσιάσει έναν Παναθηναϊκό ικανό να κατακτήσει την κορυφή με τον Σέρβο τεχνικό να απολαμβάνει την εκτίμηση του κόσμου, να έχει την εμπιστοσύνη των παικτών και φυσικά να έχει κερδίσει με το έργο του και τον χαρακτήρα του και τη διοίκηση.

Σίγουρα και με μεγάλη σημασία ότι καλύτερο για τον σύλλογο τρεις μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε και τις ακόλουθες δηλώσεις

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

PHOTO GALLERY

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Γιοβάνοβιτς
Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Γιοβάνοβιτς