Ποδόσφαιρο

Ανόρθωση: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Χριστοδουλόπουλο [vid]

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 19:50

Η ομάδα της Αμμοχώστου ανανέωσε τη συνεργασία με τον Έλληνα επιθετικό για ένα ακόμα χρόνο.

Ανόρθωση: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Χριστοδουλόπουλο [vid]

Τη φανέλα με το «Φοίνικα» στο στήθος θα φορά για άλλη μια σεζόν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Έλληνας επιθετικός που πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Ανόρθωση, θα παραμείνει για άλλη μια σεζόν στον κυπρικό σύλλογο. Αυτό ανακοίνωση την Τετάρτη το απόγευμα το σωματείο της Αμμοχώστου.

Πολύ καλή χρονιά για τον Λάζαρο

Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός στην πρώτη του σεζόν στην Κύπρο πέτυχε 15 γκολ σε 43 ματς. Η Ανόρθωση έχει φτάσει, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ στη Μεγαλόνησο να διεκδικεί ακόμα και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Αλλά με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θέλει νίκη δική της με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού και παράλληλα ήττα για τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας στα ματς με την Πάφο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, αντίστοιχα. Από την άλλη, με έναν πόντο θα «κλειδώσει» την παρουσία στα προκριματικά του Europa Conference League.

Το πρώτο σχόλιο του Χριστοδουλόπουλου

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το Καλοκαίρι του 2021 και αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της. Αγωνίστηκε σε 43 επίσημους αγώνες και σκόραρε 15 γκολ. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία με το «Φοίνικα» στο στήθος και για τη νέα σεζόν!»

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής μέσω των social media του, σχολίασε: «Τιμή μου!»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr