Ποδόσφαιρο

Επεισόδια πριν από τον τελικό Europa League

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 19:52

Επεισόδια το βράδυ της Τρίτης στη Σεβίλλη πριν από τον τελικό Europa League με οπαδούς της Άιντραχτ να επιτίθονται σε φίλους της Ρέιντζερς.

Επεισόδια πριν από τον τελικό Europa League

Επεισόδια πριν από τον τελικό Europa League!!!

Σύμφωνα με τις αναφορές της Ισπανικής αστυνομίας, χούλιγκαν της Άιντραχτ πέταξαν φωτοβολίδες προς τους φίλους της Ρέιντζερς που έπιναν ποτά σε μαγαζιά της πόλης. Αρκετοί από τους Γερμανούς φορούσαν μπαλακλάβες για να μην αναγνωρίζονται, ενώ πέταξαν αντικείμενα και στους αστυνομικούς που στέκονται ενδιάμεσα στις δύο μάζες φιλάθλων για να αποτρέψουν μάχες σώμα με σώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο που είχαν ξεσπάσει και τον Μάρτιο με οπαδούς της Γουέστ Χαμ, όταν η Άιντραχτ βρέθηκε στην πόλη για τον αγώνα κόντρα στην Μπέτις και η αγγλική ομάδα για τον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη.

Η αστυνομία πραγματοποίησε πέντε συλλήψεις Γερμανών και προχώρησε σε προειδοποιητικές βολές για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Στην Ισπανική πόλη της Σεβίλλης έχουν ταξιδέψει περίπου 100.000 Σκοτσέζοι και 50.000 Γερμανοί για τον αγώνα, η συντριπτική πλειονότητα χωρίς εισιτήριο για το "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

PHOTO GALLERY

Επεισόδια πριν από τον τελικό Europa League
Επεισόδια πριν από τον τελικό Europa League