Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟ Ρουφ σε τροχιά ανόδου στη Super League 2 [vid]

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 20:16

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για το Ρουφ που οδηγεί την κούρσα των πλέι οφ ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Super League 2. Η ομάδα των Αθηνών νίκησε 3-1 στη Λάρισα τον τοπικό Ηρακλή.

Ο ΠΑΟ Ρουφ σε τροχιά ανόδου στη Super League 2 [vid]

Η «μάχη» της ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 συνεχίστηκε την Τετάρτη και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Επτά ομάδες διεκδικούν τα 4 εισιτήρια που οδηγούν στη δεύτερη, τη τάξει, επαγγελματική κατηγορία. Με την ομάδα του Ρουφ να έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στα play off. Μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Με τους 6 πόντους που έχει πάρει, οδηγεί την... κούρσα του προβιβασμού.

Στη δεύτερη θέση είναι ο Αγροτικός Αστέρας που παραμένει επίσης αήττητος. Δυνατά στο παιχνίδι για την άνοδο είναι και η Παναχαϊκή, καθώς έχει κάνει το ρεπό της και ξεκίνησε με νίκη το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ από τη Γ' Εθνική, που οδηγεί στη Super League 2. Κανείς, πάντως, δεν πρέπει να ξεγράψει από τόσο νωρίς ιστορικά σωματεία όπως η Προοδευτική και ο Μακεδονικός, ομάδες που έχουν περάσει από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

  • Ηρακλής Λάρισας - ΠΑΟ Ρουφ 1-3 (57' Παπαδόπουλος - 10' Νιτσάκης, 81' Καλλέργης, 84' Χατζηλάμπρος)
  • Ηλιούπολη - Αγροτικός Αστέρας 1-1 (79' Σάμιος - 39' Χαλκιαδάκης)
  • Προοδευτική - Μακεδονικός 0-0

Η βαθμολογία

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΚΟΛ
1 ΠΑΟ Ρουφ 6 2 4-1
2 Αγροτικός Αστέρας 4 2 2-1
3 Παναχαϊκή 3 1 1-0
4 Ηλιούπολη 1 2 1-2
5 Μακεδονικός 1 2 1-2
6 Προοδευτική 1 2 1-2
7 Ηρακλής Λάρισας 0 1 1-3

Η επόμενη αγωνιστική (3η)

  • Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟ Ρουφ
  • Παναχαϊκή - Ηλιούπολη
  • Ηρακλής Λάρισας - Μακεδονικός

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr