Ποδόσφαιρο

Τελικός Europa League: Ισόπαλο 0-0 το ημίχρονο

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 22:58

Το πρώτο 45λεπτο του τελικού στη Σεβίλλη έληξε 0-0 με τις ευκαιρίες να είναι λιγοστές στις δύο εστίες. Λίγο καλύτεροι οι Γερμανοί, στέκονται καλά οι Σκωτσέζοι.

Τελικός Europa League: Ισόπαλο 0-0 το ημίχρονο

Χωρίς σκορ και με λιγοστές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του τελικού του φετινού Europa League που διεξάγεται στη Σεβίλλη. Μετά από τα πρώτα 45 λεπτά, Άιντραχτ Φρανκφούρτς και Ρέιντζερς είναι ισόπαλες 0-0. Οι δύο ομάδες επεδίωξαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα, όπως δείχνει και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Οι καλές στιγμές του πρώτου 45λεπτου

Οι Γερμανοί απείλησαν στο 12' με διπλή φάση, αλλά αρχικά ο Καμάντα και εν συνεχεία ο Σόου δεν κατάφερε να δημιουργήσουν ουσιαστικά πρόβλημα για την εστία του ΜακΓκρέγκορ. Η πιο καλή τους στιγμή ήρθε στο 20', αλλά η προσπάθεια του Κνάουφ σταμάτησε εκ νέου στον γκολκίπερ των Ρέιντζερς. Οι Σκωτσέζοι είχαν τη δική τους στιγμή στο 26', αλλά το σουτ του Αρίμπο έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο. Όπως και οι δύο προσπάθειες του Κόστιτς, στο 30' και το 32'. Οι Ρέιντζερς «απάντησαν» στο 36' με την κεφαλιά του Λούντστρα, αλλά ο Τραπ έδιωξε σε κόρνερ.

  • Να σημειώσουμε πώς η μεν Άιντραχτ έχει να πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τίτλο από το 1980, χρονιά που κατέκτησε το Κύπελλο UEFA. Οι δε Ρέιντζερς 50 χρόνια, από το 1972. Όταν είχαν πάρει το Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ό. Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Τουρέ, Εντικά, Κνάουφ, Σόου, Ρόντε, Κόστιτς, Λίντστρεμ, Καμάντα, Μπορέ.

Ρέιντζερς (Τζ. Φαν Μπρόνκχορστ): ΜακΓκρέγκορ, Τάβερνιερ, Γκόλντσον, Μπάσεϊ, Μπάρισιτς, Τζακ, Λούντστραμ, Κεντ, Ράιτ, Καμαρά, Αρίμπο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr