Ποδόσφαιρο

Είναι «τρελοί» οι οπαδοί της Άιντραχτ [vid]

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 23:15

Χιλιάδες οπαδοί της ομάδας της Φρανκφούρτης βρίσκονται στην «Deutsche Bank Park» και παρακολουθούν τον τελικό στο video wall.

Είναι «τρελοί» οι οπαδοί της Άιντραχτ [vid]

Μετά από 42 χρόνια η Άιντραχτ συμμετέχει πάλι σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Γεγονός που προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας. Αυτό φάνηκε από τις δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις που έγιναν για τα εισιτήρια του τελικού. Αλλά οι σκηνές… τρέλας εξελίσσονται και απόψε. Όχι μόνο στη Σεβίλλη. Αλλά και στην «Deutsche Bank Park».

Τον τελικό σε video wall

Χιλιάδες οπαδοί της Άιντραχτ επέλεξαν να συγκεντρωθούν στο γήπεδο που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα. Εκεί βρίσκονται και παρακολουθούν τον τελικό. Όσοι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Ισπανία. Είναι στην «Deutsche Bank Park», που έχει ανοίξει, και παρακολουθούν τον τελικό του Europa League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr