Ποδόσφαιρο

Τελικός Europa League: Ο Αρίμπο έβαλε μπροστά τους Ρέιντζερς [vid]

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 23:36

Οι Σκωτσέζοι άνοιξαν το σκορ στον τελικό της Σεβίλλης με το γκολ του Αρίμπο στο 57', μετά τα λάθη των αμυντικών της Άιντραχτ.

Τελικός Europa League: Ο Αρίμπο έβαλε μπροστά τους Ρέιντζερς [vid]

Λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα στον φετινό τελικό του Europa League και το γκολ ήρθε. Ένα γκολ που πέτυχαν οι Ρέιντζερς, με σκόρερ τον Αρίμπο.

Σε μια φάση που οι παίκτες της Άιντραχτ έκαναν δύο μαζεμένα λάθη. Αρχικά ο Σο που έκανε λάθος ανάποδη κεφαλιά. Με τον Αρίμπο να διεκδικεί την μπάλα με τον Τούτα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φρανκφούρτης γλίστρησε.

Οι Ρέιντζερς «τιμώρησαν» την Άιντραχτ

Έτσι, ο Αρίμπο προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και «εκτέλεσε» με σουτ, με το αριστερό, τον Τραπ που δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει το γκολ.

Προβάδισμα, λοιπόν, για τους Ρέιντζερς που δείχνουν πώς είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, στην οποία δεν πρέπει να δώσεις την ευκαιρία, δεν πρέπει να κάνεις το λάθος. Αν συμβεί αυτό, θα το πληρώσει η αντίπαλη ομάδα. Αυτό που συνέβη στη φάση του 57' για το 1-0 της ομάδας της Γλασκώβης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr