Ποδόσφαιρο

Τελικός Europa League: Η απάντηση της Άιντραχτ με Μπορέ [vid]

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 - 23:44

Η χαρά των Ρέιντζερς κράτησε μόλις 12 λεπτά. Στο 69', μετά το γύρισμα του Κόστιτς, ο Μπορέ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Τελικός Europa League: Η απάντηση της Άιντραχτ με Μπορέ [vid]

Οι Γερμανοί μετά το γκολ ανέβασαν… στροφές. Λογικό και αναμενόμενο. Ήταν πίσω στο σκορ και ήθελαν να σκοράρουν για να φέρουν το ματς στα ίσα. Το πέτυχαν 12 λεπτά μετά το 1-0. Με σκόρερ τον Κολομβιανό Μπορέ.

Ασίστ από τον Κόστιτς

Ο Κόστιτς είναι ποδοσφαιριστής κομβικός για το παιχνίδι της ομάδας της Φρανκφούρτης. Ειδικά όταν κινείται από τα πλάγια, προκαλεί πολλά προβλήματα στην αντίπαλη εστία. Κάτι που συνέβη και στη φάση του 69'. Η κίνησή του σε θέση έξω αριστερά ολοκληρώθηκε με ένα γύρισμα στο πρώτο δοκάρι.

Ο Ραφαέλ Μπορέ κινήθηκε πρώτος στην πορεία της μπάλας. Έπιασε στον… ύπνο τους αμυντικούς των Ρέιντζερς και από κοντά, με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΜακΓκρέγκορ που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με τον τρόπο αυτό η Άιντραχτ πέτυχε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο φετινό τελικό του Europa League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr