Ποδόσφαιρο

Χαμός με τον Άρη την ΕΠΟ και τον Σαράκη - Κινδυνεύει το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 15:58

Ο Άρης πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά κινδυνεύει να το χάσει λόγο του φακέλου αδειοδότησης και βρίσκεται σε κόντρα με την ΕΠΟ

Χαμός με τον Άρη την ΕΠΟ και τον Σαράκη - Κινδυνεύει το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Χαμός γίνεται στην Super League ξανά με τον Άρη να είναι σε κόντρες για την αδειοδότηση της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ κοιτάει διακριτικά το θέμα αφού μπορεί να επωφεληθεί. Σενάρια θέλουν να βρήκε... βοήθεια από την ΠΑΕ Βόλος και τον Αχιλλέα Μπέο. Που έκανε και την καταγγελία.

Πιο συγκεκριμένα ο φάκελος του Άρη πέρασε με ψήφους 4-1 από την επιτροπή αδειοτοδήσεων της ΕΠΟ. Ο εισηγητής Βασίλης Σαράκης ήταν αυτός που μειοψήφησε. Και την επόμενη μέρα άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να μην περάσει ο φάκελος του Άρη, αφού θα εξαταστεί εκ νέου. Αν δεν πάρει έγκριση δεν θα μπορεί να δηλωθεί και στην ΟΥΕΦΑ για το ευρωπαϊκό του εισιτήριο. Το οποίο θα πάρει η ΑΕΚ που είναι στην 5η θέση.

Στον Άρη βλέπουν... δόλο πίσω από όλα αυτά και υποκίνηση. Κι έτσι έκαναν καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ εναντίον του Βασίλη Σαράκη και συνεργών του.

Σε αυτή αναφέρεται πως υπήρξε διαρροή στοιχείων σε επιλεγμένα ΜΜΕ, παραβιάζοντας τη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Γιατί αγνόησε δέκα σημεία -θέσεις της ΠΑΕ για τη υπόθεση Παλαθουέλος, για την οποία ο Άρης έλαβε άδεια με ψήφους 4-1 και μάλιστα από τις τέσσερις οι δυο ήταν των νομικών της επιτροπής που έχει κι αυτό τη σημασία του.

Παράλληλα φέρεται να υπάρχει ασυμβίβαστο για να είναι ο Σαράκης στη συγκεκριμένη επιτροπή.

Η κιτιρiνόμαυρη ΠΑΕ καταγγέλλει στην ΟΥΕΦΑ τον προϊστάμενο αδειοδότησης για δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά. Η επιστολή έχει χαρακτήρα «επείγον» και ζητά την παρέμβαση ΟΥΕΦΑ εδώ και τώρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.