Ποδόσφαιρο

Ο Λεβαντόφσκι προβάρει την φανέλα της Μπαρσελόνα - Συναντήθηκε με τον Τσάβι (vid)

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 16:48

Χαμός γίνεται με τον Πολωνό επιθετικό που ετοιμάζεται να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου για να πάει στους μπλαουγκράνα

Ο Λεβαντόφσκι προβάρει την φανέλα της Μπαρσελόνα - Συναντήθηκε με τον Τσάβι (vid)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ετοιμάζεται να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα να έχει ανοίξει την αγκαλιά της.

Η συγκεκριμένη μετακίνηση ακούγεται έντονα τους τελευταίους δύο μήμες. Αλλά εδώ και μερικές μέρες γράφεται και από τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Ο Τσάβι θέλει τον Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα και έχει μιλήσει δύο φορές μαζί του. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάντο στο προφίλ του στο twitter. Ο Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται με μεταγραφές.

Το θέμα είναι πως πρέπει να συμφωνήσει και η Μπάγερν Μονάχου. Με την οποία έχει συμβόλαιο ο Λεβαντόφσκι. Είναι το πρώτο... κανόνι της και δεν θα πει εύκολα το ναι.

Από την άλλη είναι εξαιρετικές οι σχέσεις που έχει με τον διεθνή επιθετικό. Και δεν αποκλείεται να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που θέλει να γίνει.

Γιατί ο διεθνής άσος φέρεται πως αναζητά νέες συγκινήσεις και η Μπαρτσελόνα τις προσφέρει. Ωστόσο το αντίτιμο δεν αναμένεται να είναι μικρό. Καθώς οι βαυαροί ναι μεν έχουν την διάθεση να τον αφήσουν να φύγει, αλλά με ένα ικανοποιητικό ποσό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr