Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ντομινίκ Χλάντουν!

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 17:24

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα Ντομινίκ Χλάντουν. Ο οποίος μέχρι τώρα αγωνίζεται στην Πολωνική Ζαγκλέμπιε. 

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ντομινίκ Χλάντουν!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ ναι μεν δεν έχουν τελειώσει ακόμη οι υποχρεώσεις της ομάδας, αφού υπάρχει ο μεγάλος τελικός το προσεχές Σάββατο. Ωστόσο οι διοικούντες άρχιζαν την προεργασία για την ενίσχυση της ομάδας, από τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Έτσι ο Μπότο με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, έχουν ως πρώτο στόχο να ψάξουν και να βρουν έναν πολύ καλό και εξαίρετο τερματοφύλακα. Αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είναι οριστικό ότι θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι για άλλη ομάδα στο Εξωτερικό.

Έτσι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, άρχιζαν να βλέπουν διάφορες περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Σύμφωνα όμως με Πολωνικά δημοσιεύματα υπάρχει ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα Ντομινίκ Χλάντουν. Ο οποίος προέρχεται από καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και τη Ζαγκλέμπιε. Καθώς είχε 23 συμμετοχές στη 1η κατηγορία της χώρας. Ενώ είχε 3 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr