Ποδόσφαιρο

Προετοιμασία με όλους παρόντες ενόψει ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 18:16

Ο Παναθηναικός συνέχιζε σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του. Για το μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Προετοιμασία με όλους παρόντες ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναικός ήταν η καλύτερη ομάδα στη διαδικασία των Play Off, αφού κατάφεραν να έχουν μόλις μία ήττα, αυτή τη τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο σε αυτή την αναμέτρηση ο Γιοβάνοβιτς παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, αφού έπρεπε να πάρουν πολλοί βασικοί παίκτες ανάσες, διότι είναι πολύ βαρόμετρα για το σύλλογο, με αποτέλεσμα να τους έχει όλους πανέτοιμους σε αυτό το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάλιστα λίγες μέρες, πριν από αυτό το τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια και αυτό μπορεί να φέρει μεγάλο άνεμο αισιοδοξίας στο σύλλογο.

Στα αγωνιστικά τώρα, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες. Καθώς ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ήταν τραυματίας και ήταν Ιωαννίδης, μπήκε κανονικά στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να φωνάζει παρών για αυτή την αναμέτρηση.

Έτσι ο μοναδικός απών θα είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος στο τελευταίο αγώνα για το πρωτάθλημα απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος με τους Ασπρόμαυρους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr