Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει του Τελικού!

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 18:52

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε την προετοιμασία του, απέναντι στον Παναθηναικό για το θεσμό του Κυπέλλου. Με τον Αουγκούστο να είναι πανέτοιμος για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. 

ΠΑΟΚ:  Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει του Τελικού!

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, όλος ο οργανισμός κινείται στους ρυθμούς του Κυπέλλου Ελλάδος. Αφού προπονητής και παίκτες είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να κατέβουν στην Αθήνα για να φτάσουν στη νίκη, με αποτέλεσμα να φέρουν πίσω το 9ο Κύπελλο στην ιστορία τους.

Η ομάδα στο τελευταίο αγώνα για τη διαδικασία των Play Off απέναντι στον Παναθηναικό, έδειξε πολύ καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να φτάσει εύκολα στο ευρύ 2-0. Και να τερματίσει την τελευταία στιγμή στη 2η θέση της κατάταξης.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ράσβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, έπεσαν απάνω στον Αουγκούστο. Όπου είχε πρόβλημα τραυματισμού και τον ταλάνιζε πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο τώρα στις τελευταίες προπονήσεις μπήκε κανονικά στα προγράμματα με τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να θέλει πολύ να είναι παρών με όλο το σύλλογο στο γήπεδο του ΟΑΚΑ και να βοηθήσει την ομάδα σε άλλο ένα Κύπελλο.

Ωστόσο η σημερινή προπόνηση κύλησε ήρεμα χωρίς απρόοπτα, με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα σε αυτές τις τελευταίες προπονήσεις πριν το μεγάλο ματς. Καθώς θέλουν να είναι πανέτοιμοι και να γράψουν άλλη μία μεγάλη ιστορία φέρνοντας το 9ο Κύπελλο πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.