Ποδόσφαιρο

Γκολ ο Παυλίδης, ήττα για την Αλκμαάρ [vids]

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 22:12

Με δύο γκολ στο φινάλε η Χέρενφεν νίκησε 3-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ του Conference League στην Ολλανδία. Ο Έλληνας φορ είχε σημειώσει το 1-2 στο 65'.

Γκολ ο Παυλίδης, ήττα για την Αλκμαάρ [vids]

Το πρώτο ματς της Χέρενφεν με την Αλκμαάρ, για τα ημιτελικά των Play Off στην Ολλανδία που οδηγούν στο Conference League, είχε συναρπαστικό φινάλε. Διότι η αναμέτρηση κρίθηκε στο φινάλε, στις καθυστερήσεις. Με τους γηπεδούχους να νικούν 3-2.

Βασικοί Παυλίδης και Χατζηδιάκος

Οι δύο Έλληνες της Αλκμαάρ ήταν στο βασικό σχήμα. Τόσο ο Βαγγέλης Παυλίδης όσο και ο Παντελής Χατζηδιάκος. Το πρώτο ημίχρονο στο ματς πέρασε χωρίς γκολ και με τις άμυνες των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο. Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, ο ρυθμός του ματς άλλαξε. Έγινε πιο έντονος και σημειώθηκαν πέντε γκολ. Η Χέρενφεν ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 58' ο φαν Χόιντονκ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Σκόραρε ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ένα γκολ που αντί να βάλει… δύσκολα στην Αλκμαάρ, την έκανε καλύτερη. Μέσα σε επτά λεπτά, όχι μόνο επέστρεψε στο ματς, αλλά το γύρισε. Αρχικά με τον Έβτζεν στο 59'.

Στο 65' ο Παυλίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεν αστόχησε. Σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-2 για την Αλκμαάρ.

Εκεί φάνηκε η ΑΖ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να είναι ικανή για μια εκτός έδρας νίκη, που θα την καθιστούσε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ του Conference League στην Ολλανδία. Ο Χατζηδιάκος έγινε αλλαγή στο 84'. Με την Χέρενφεν να «χτυπά» δύο φορές στο φινάλε. Στο 90' ο Σαρ πέτυχε το 2-2 και στο 90'+4 ο Χαλίλοβιτς το 3-2, δίνοντας τη νίκη στις «καρδιές».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr