Ποδόσφαιρο

Το Αμβούργο έκανε το πρώτο βήμα επιστροφής στην Bundesliga [vid]

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 23:32

Με γκολ του Ράις στο 57' νίκησε 1-0 τη Χέρτα στο Βερολίνο, στο πρώτο από τα δύο μπαράζ για την τελευταία θέση στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.

Το Αμβούργο έκανε το πρώτο βήμα επιστροφής στην Bundesliga [vid]

Το Αμβούργο είναι εδώ. Το έδειξε και στο πρώτο μπαράζ ανόδου/παραμονής ανάμεσα στην 16η ομάδα της Bundesliga και την 3η ομάδα της Bundesliga 2. Νίκησε 1-0 την Χέρτα μέσα στο Βερολίνο και έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας. Το ματς ήταν συναρπαστικό και κρίθηκε από ένα εξαιρετικό γκολ, τόσο σε έμπνευση όσο και σε εκτέλεση.

Το «χρυσό» γκολ του Ράις

Το πρώτο ημίχρονο του ματς στο Βερολίνο πέρασε στα… ρηχά. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις φάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα για τις αντίπαλες εστίες. Έτσι, το αποτέλεσμα με το οποίο πήγαν οι ομάδες στην ανάπαυλα ήταν 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο ρυθμός έγινε καλύτερος και το ματς άνοιξε. Για να φτάσουμε στο 57'. Ο Ράις κινήθηκε από τα αριστερά. Έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε ψηλοκρεμαστή τροχιά και «κρέμασε» τον γκολκίπερ Κρίστενσεν. Με αυτό τον τρόπο το Αμβούργο πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και έφυγε με νίκη από την έδρα της Χέρτα. Το δεύτερο μπαράζ των δύο ομάδων είναι στις 23 Μαΐου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr