Ποδόσφαιρο

Νίκη παραμονής για την Έβερτον [vids]

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 00:29

Τα «ζαχαρωτά» έκαναν επική ανατροπή στο 2ο ημίχρονο με την Κρίσταλ Πάλας, από 0-2 σε 3-2. Πολύτιμη ισοπαλία της Μπέρνλι στην έδρα της Άστον Βίλα.

Νίκη παραμονής για την Έβερτον [vids]

Τεράστια νίκη πέτυχε η Έβερτον στο ματς της χρονιάς με την Κρίσταλ Πάλας. Τεράστια νίκη 3-2. Ειδικότερα από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0. Αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και με το τρίποντο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Premier League. Βαθμός «χρυσάφι» για την Μπέρνλι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Έμεινε οριστικά η Έβερτον

Η Κρίσταλ Πάλας με τον Ματέτα στο 21’ και τον Αγιού στο 36’ βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο. Με την κατάσταση να δείχνει πολύ δύσκολη για τα «ζαχαρωτά». Όμως από το 54’ τα πράγματα άλλαξαν ολοκληρωτικά. Ο Κιν στο 54’ πέτυχε το 1-2 και έβαλε ξανά την Έβερτον στο ματς. Στο 75’ ήταν η σειρά του Ριτσάρλισον να βρει δίχτυα και να κάνει το 2-2. Με τον Κάλβερτ-Λιούιν να πετυχαίνει στο 85’ το νικητήριο γκολ, το οποίο έδωσε στα «ζαχαρωτά» και μαθηματικά την παραμονή στην Premier League.

Βαθμός «χρυσάφι» της Μπέρνλι

Το γκολ του Μπαρνς στο 45' του ματς στο «Βίλα Παρκ» ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστικό. Η Μπέρνλι προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο της Άστον Βίλα. Αν είχε πάρει τη νίκη, θα είχε κάνει άλμα παραμονής στην Premier League. Η Άστον Βίλα με τον Μπουέντια στο 48' ισοφάρισε σε 1-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν τον πολύτιμο πόντο. Και παρότι στο 90'+1 ο Λόουτον αποβλήθηκε, η Μπέρνλι κράτησε το βαθμό και διατήρησε αρκετές ελπίδες για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Ισοπαλία στο Λονδίνο

Σε ένα ματς που δεν υπήρχε ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο, νικητής δεν υπήρξε ανάμεσα σε Τσέλσι και Λέστερ. Στο 6' ο Μάντισον άνοιξε το σκορ για τη Λέστερ, αλλά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο η Τσέλσι ισοφάρισε. Με τον Αλόνσο να πετυχαίνει το 1-1 στο 34'. Με αυτό το σκορ έληξε η αναμέτρηση στο Λονδίνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr