Ποδόσφαιρο

Η Ουτρέχτη έκανε τη δουλειά της [vids]

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 00:59

Νίκησε 3-1 την Φιτέσε στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά των μπαράζ εξόδου στο Conference League. Βασικός ο Δουβίκας.

Η Ουτρέχτη έκανε τη δουλειά της [vids]

Η Ουτρέχτη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, επικράτησε 3-1 της Φιτέσε στο πρώτο ματς των ημιτελικά, στα μπαράζ εξόδου στο Conference League. Αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης.

«Καθάρισε» νωρίς

Η Ουτρέχτη μπήκε δυνατά στο ματς. Πίεσε από το ξεκίνημα και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην Φιτέσε. Είναι χαρακτηριστικό πώς στο 21' το σκορ ήταν ήδη 2-0 για τους γηπεδούχους. Αρχικά πέτυχαν γκολ με το… καλημέρα στο ματς. Ο Γιάνσεν στο 3' πέτυχε το 1-0, ενώ στο 21' ήταν η σειρά του φαν ντε Στρεκ για το 2-0.

Βασικός ο Δουβίκας

Στο αρχικό σχήμα της Ουτρέχτης ήταν ο Τάσος Δουβίκας. Ο Έλληνας επιθετικός είχε καλή παρουσία και αγωνίστηκε για 70 λεπτά. Στο 81' η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Γκούσταφσον ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» και πέτυχε το 3-0. Η Φιτέσε κατάφερε να σκοράρει λίγα λεπτά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, στο 85', ο Βρόεχ μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr