Ποδόσφαιρο

Κρίσταλ Πάλας: Σε έρευνα ο Βιεϊρά για τις... κλωτσιές!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 10:33

Ο Πατρίκ Βιεϊρά βρίσκεται στο στόχαστρο της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά το επεισόδιο που είχε με οπαδό της Έβερτον.

Κρίσταλ Πάλας: Σε έρευνα ο Βιεϊρά για τις... κλωτσιές!

Τελειωμό δεν έχουν τα επεισόδια με τις εισβολές οπαδών στα αγγλικά γήπεδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης Εβερτον - Κρίσταλ Πάλας την Πέμπτη (19/5), οι φίλοι των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Premier League αλλά δεν έλειψαν και οι αρνητικές εικόνες. Φίλαθλος (;) των γηπεδούχων φέρεται να προκάλεσε τον Γάλλο τεχνικό της Πάλας που αρχικά δεν αντέδρασε αλλά στην συνέχεια έχασε την ψυχραιμία του και τον… κλώτσησε μέχρι τελικά να δοθεί λύση από λοιπούς οπαδούς που έριξαν τους τόνους.


Η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί έρευνα πλέον για το περιστατικό και ο Βιεϊρά αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας. Νωρίτερα πάντως έλαβε την στήριξη του από τον τεχνικό των γηπεδούχων, Φρανκ Λάμπαρντ. «Λυπάμαι για τον Πάτρικ και δεν τον είδα στο τέλος λόγω της αντίδρασης. Ηρθε πρόσωπο με πρόσωπο με πολλούς υποστηρικτές μας, οπότε δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα από όσο ξέρω. Είναι καθαρή χαρά από τους οπαδούς μας που παραμείναμε στην κατηγορία». Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε 2-0 αλλά εν τέλει ηττήθηκε 3-2 από την Εβερτον που με το τρίποντο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr