Ποδόσφαιρο

Κιλιάν Εμπαπέ: Την Κυριακή τα σπουδαία!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 11:01

Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του το μεσημέρι της Κυριακής υιοθετώντας την… τακτική του ειδώλου του, Τζέιμς Λε Μπρον!

Κιλιάν Εμπαπέ: Την Κυριακή τα σπουδαία!

Στην τελική ευθεία του μεγαλύτερου φετινού μεταγραφικού σήριαλ βρισκόμαστε σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Η Παρί εν Ζερμέν αγωνίζεται το Σάββατο με την Μετς στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και την επόμενη ημέρα ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει την απόφαση του για τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 23χρονος επιθετικός που είναι ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, θα τοποθετηθεί δημοσίως μέσω της εκπομπής του «Téléfoot» στο TF1 στις 11:00 (τοπική ώρα). Τον ίδιο τρόπο είχε επιλέξει και ο Τζέιμς Λε Μπρον το 2010 για να ανακοινώσει την μετακίνηση του στο Μαϊάμι και ο Εμπαπέ πολλάκις έχει αναφερθεί στον Αμερικανό σούπερ σταρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του Γάλλου επιθετικού αν και τις τελευταίες ώρες υπήρξε φημολογία για νέα υπέρογκη αντιπρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν που άλλαξε τις ισορροπίες. Γνωστή ισπανική εκπομπή που φημίζεται για υπερβολικές και μη έγκυρες εκτιμήσεις έκανε λόγο για πρόταση ετήσια πρόταση 50 εκατ. ευρώ με μπόνους υπογραφής 100 εκατ. ευρώ που επιβεβαιώθηκε μάλιστα από τον έγκυρο δημοσιογράφο Ρομέν Μολίνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr