Ποδόσφαιρο

Λούκας Ποντόλσκι: Συνεχίζει στα 37 του!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 13:19

Πιστός στρατιώτης του ποδοσφαίρου αναδεικνύεται ο Λούκας Ποντόλσκι που λίγο πριν τα 37α γενέθλια του ανανέωσε το συμβόλαιο με την… αγαπημένη του Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Λούκας Ποντόλσκι: Συνεχίζει στα 37 του!

Ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Γερμανίας αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα Πολωνίας μετά από μεγάλη και επιτυχημένη πορεία σε οκτώ συνολικά συλλόγους και απέδειξε πως μπορεί να σταθεί σε κορυφαίο επίπεδο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 θα γιορτάσει τα γενέθλια του στις 4 Ιουνίου και ανακοίνωσε την παραμονή του στην Ekstraklasa και για την επόμενη χρονιά. Φέτος, πραγματοποίησε 27 συμμετοχές πετυχαίνοντας εννέα γκολ και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της σεζόν.

«Μεγάλωσα εδώ και είναι η αγαπημένη ομάδα» τόνισε στην επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου ο Ποντόλσκι, που γεννήθηκε στο γειτονικό Γκλίβιτσε και πρόσθεσε: «Ήρθα, είμαι εδώ και θα παραμείνω». Ο Ποντόλσκι μετακινήθηκε στην Γκόρνικ το περυσινό καλοκαίρι μετά από θητεία στην Αντάλιασπορ και η πολωνική ομάδα αποτελεί τον 8ο σταθμό στην πλούσια καριέρα του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr