Ποδόσφαιρο

Μίλαν: Χαμός για τα εισιτήρια στο ματς τίτλου με την Σασουόλο!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 13:50

Οι φίλαθλοι των «ροσονέρι» εξαφάνισαν τα «μαγικά» χαρτάκια της αναμέτρησης που κρίνει τον τίτλο στην Serie A ενώ υπήρξε πενταπλάσια ζήτηση!

Μίλαν: Χαμός για τα εισιτήρια στο ματς τίτλου με την Σασουόλο!

Ώρα τίτλου για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι που και με ισοπαλία στο The Mapei Stadium - Città del Tricolore κατακτά μαθηματικά τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια. Τα εισιτήρια που έλαβαν οι φίλοι των πρωτοπόρων εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες και στο Σασουόλο αναμένονται τουλάχιστον 18,000 φίλοι των «ροσονέρι» ενώ σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο υπήρξε πενταπλάσια ζήτηση!

Η χωρητικότητα του The Mapei Stadium είναι 21,584 θεατές και για πρώτη φορά φέτος ανακοινώθηκε sold out. Αυτό θα είναι το πρώτο sold out στη μετά… πανδημία εποχή και το πρώτο από τον Φεβρουάριο του 2019 όπου η Σασουόλο υποδέχτηκε την Γιουβέντους. Οι οπαδοί της Μίλαν εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που τους αναλογούσαν και θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά του γηπέδου ακόμα και στις θέσεις που αναλογούν στους φίλους των γηπεδούχων. Αναπόφευκτα προέκυψαν και προβλήματα καθώς ανακοινώθηκε η ύπαρξη ψεύτικων εισιτηρίων και έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα από τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr