Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Αντίο με αιχμές από τον Ρούντιγκερ!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 15:12

Την αποχώρηση του από την Τσέλσι προανήγγειλε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ που έβαλε κατά της διοίκησης των «μπλε».

 

Τσέλσι: Αντίο με αιχμές από τον Ρούντιγκερ!

Ο Γερμανός αμυντικός επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και… άνοιξε τον δρόμο προς την Ρεάλ που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του. Ο 29χρονος στόπερ τοποθετήθηκε στην γνωστή πλατφόρμα, The Players' Tribune όπου αθλητές μιλούν… έξω από τα δόντια και αποκάλυψε τις προβληματικές διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των Λονδρέζων.

«Αποχωρώ από τον σύλλογο με πόνο στην καρδιά! Η Τσέλσι σημαίνει τα πάντα για μένα ακόμα και σε αυτή την «μπερδεμένη» σεζόν. Δυστυχώς οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες. Οι δουλειές είναι δουλειές, αλλά όταν δεν έχεις ενημέρωση από τον σύλλογο από τον Αύγουστο έως τον Ιανούαριο, η κατάσταση περιπλέκεται. Μετά από μια αρχική προσφορά, δεν υπήρξε οποιαδήποτε προσέγγιση. Δεν μπορείς να ζεις με ανασφάλεια για τον μέλλον σου. Στο τέλος υπήρξε ενδιαφέρον από λοιπούς μεγάλους συλλόγους και έπρεπε να πα΄ρω μια απόφαση» τόνισε ο Ρούντιγκερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Ρούντιγκερ αγωνίζεται από το 2017 στην Τσέλσι που δαπάνησε 35 εκατ. ευρώ για τον αποκτήσει από την Ρόμα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr