Ποδόσφαιρο

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ετοιμάζουν... εκστρατεία για το Παρίσι

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 19:55

Οι εκτιμήσεις των αρχών είναι πώς στη γαλλική πρωτεύουσα θα βρεθούν περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι των «reds», παρότι η κάθε ομάδα θα πάρει από 22.000 εισιτήρια για τον τελικό.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ετοιμάζουν... εκστρατεία για το Παρίσι

Το Σάββατο 28 Μαΐου, στο Παρίσι, διεξάγεται ο φετινός τελικός του Champions League. Αντίπαλοι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ. Η κάθε ομάδα θα πάρει από την UEFA 22.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Βεβαίως, αυτά δεν φτάνουν ούτε για τους φίλους των «blancos», ούτε για τους αντίστοιχους των «reds».

Αλλά η μεγάλη διαφορά των Ισπανών με τους Άγγλους είναι μία. Οι τελευταίοι θα ταξιδέψουν στην «πόλη του φωτός», ακόμα κι αν δεν εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον τελικό. Μόνο και μόνο για να ζήσουν τη μαγεία του τελικού από την πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Εκστρατεία των φίλων των «reds»

Οι εκτιμήσεις των αρχών, αναφορικά με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, είναι πώς στο Παρίσι θα εκδράμουν περισσότεροι από 50.000. Δεν είναι απλά μια εκδρομή, αλλά μια... εκστρατεία από τους φίλους των «reds» που θα βρεθούν στη γαλλική πρωτεύουσα. Ορισμένοι περιμένουν πώς θα βρουν έστω και την τελευταία στιγμή κανένα εισιτήριο.

Η πλειοψηφία, όμως, όσων δεν θα έχουν εισιτήριο, αρκείται με το ταξίδι στη Γαλλία. Εξάλλου, υπάρχει και η fan zone που θα γεμίσει από τους χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους ταξιδιώτες που θέλουν να είναι στο Παρίσι, ακόμα κι αν δεν θα βρεθούν στις εξέδρες του «Stade de France».

Τα σημεία συνάντησης Ισπανών και Άγγλων

Οι φίλαθλοι των δύο φιναλίστ του φετινού τελικού του Champions League θα συγκεντρωθούν σε διαφορετικά σημεία. Οι μεν φίλοι των «blancos» στο δημόσιο μέρος του πάρκου Legion of Honor, στο Saint-Denis, κοντά στο γήπεδο. Σχετικά με τους Άγγλους που θα είναι πολύ περισσότεροι, οι αρχές στη γαλλική πρωτεύουσα εξέτασαν αρκετές τοποθεσίες. Τελικά, κατέληξαν σε μια οδική αρτηρία, στο ανατολικό τμήμα, της γαλλικής πρωτεύουσας, το Cours de Vincennes.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr