Ποδόσφαιρο

Αλλάζει χέρια το deal για την Μίλαν

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 20:07

Πρόβλημα στην πώληση των μετοχών στους Άραβες σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το «Reuters» και τους Αμερικάνους  RedBird.

Αλλάζει χέρια το deal για την Μίλαν

Πρόβλημα στην πώληση των μετοχών στους Άραβες σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το «Reuters» και τους Αμερικάνους RedBird στο προσκήνιο Με την εταιρεία Investcorp από το Μπαχρέιν να παίρνει την απόφαση να κάνει πίσωκαι να σταματάει το τελειωμένο πριν λίγες ημέρες deal σχετικά με το θέμα της αγοράς των μετοχών των «ροσονέρι».

Μετά λοιπόν και τις τελευταίες εξελίξεις οι «ροσονέρι» παραμένουν στα χέρια της αμερικανικής εταιρείας Elliot αλλά αυτό φαίνεται πως δεν θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη.

Ευτυχώς για τους Ιταλούς η φανέλα είναι βαριά και παρά την απόσυρση του ενδιαφέροντος από τους Άραβες, υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι ……. . Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σχεδόν έτοιμη προσφορά από Αμερικάνικη εταιρεία που αναμένεται να κάνει γερό μπάσιμο και να αποτελέσει τον νέο ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου.

Και ποιο συγκεκριμένα αυτή η εταιρεία είναι το fund RedBird ..καλά καταλάβατε οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους… συμπατριώτες της που κατέχουν αυτή την ώρα τις μετοχές της Μίλαν, όντας κοντά σε συμφωνία που θα κοστίσει από 1,3 ως 1,8 δισ. δολάρια.

Το πρόβλημα λοιπόν που φάνηκε να δημιουργείτε από το πισωγύρισμα των Αράβων θα ξεπεραστεί σύντομα καθώς η Μίλαν φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει χέρια και αναμένεται να περάσει στην RedBird, η οποία έχει ως στόχο να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που απασχολεί τη Μίλαν είναι πώς θα προχωρήσει με τη νέα ιδιοκτησία. Εδώ, ειλικρινά, υπάρχουν δύο εκδοχές, με βάση τα ρεπορτάζ.

Η μία λέει ότι το RedBird θα ξοδεύει αισθητά περισσότερα σε σχέση με τη νυν ιδιοκτησία.

Η άλλη λέει ότι θα συνεχίσει, πάνω-κάτω, στην ίδια λογική. Ναι μεν, δηλαδή, θα γίνεται η υπέρβαση για κάποιες μεταγραφές, αλλά η λογική θα είναι η ίδια.

Αγορές, δηλαδή, νεαρών παικτών που θα φτιάχνουν το όνομά τους με τους Μιλανέζους.

Τι από τα δύο ισχύει, προφανώς, θα φανεί στην πράξη…

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr