Ποδόσφαιρο

Ηχηρές απουσίες και εκπλήξεις Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 20:42

Ο εκλέκτορας της Εθνικής άφησε εκτός αρκετά ονόματα σχετικά με τους εκλεκτούς του για τα ματς στο Nations League

Ηχηρές απουσίες και εκπλήξεις Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της νέες προκλήσεις με τον Γκουστάνο Πογέτ στον πάγκο και μια από αυτές είναι το Nations League, τον Ιούνιο.

Θα είναι και τα πρώτα επίσημα ματς του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Με τις κλήσεις του να είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, για τα ονόματα αλλά και τους απόντες.

Πρόκειται για τα ματς εκτός με Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και εντός την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6).

Οι 26 εκλεκτοί του Γκουστάβο Πογέτ είναι οι εξής: Γιώργος Αθανασιάδης, Σωκράτης Διούδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας, Παντελής Χατζηδιάκος, Γιάννης Κώτσιρας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Λάζαρος Ρότα, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Τζαβέλλας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Παπανικολάου, Μανώλης Σιώπης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Τάσος Δουβίκας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μασούρας, Βαγγέλης Παυλίδης.

Δεν είναι μέσα οι Κώστας Μανωλάς, Δημήτρης Σιόβας αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο τελευταίος έχει κάνει γνωστό πως αφήνει την θέση του για τα νέα παιδιά. Δείχνοντας να μην έχει επιθυμία να γυρίσει στην Εθνική.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε επίσης με τον Πογέτ και του εξήγησε πως δεν είναι ακόμα σε φόρμα. Και όταν ξεπεράσει και κάποιους μικροτραυματισμούς θα τα πουν. Ο Σιόβας παραμένει εκτός κλήσεων, παρά το γεγονός πως το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν πολύ καλός στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Εκτός έμειναν και οι Σταφυλίδης, Λύρατζης, Κυριακόπουλος, Νικολάου, Βρουσάι, Κουρφαλίδης, Κουλούρης, Φορτούνης, Τζόλης.

Στην αποστολή της γαλανόλευκης επιστρέφουν οι Διούδης, Γιαννούλης (της Νόριτς), Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Παπανικολάου (της Ράκοφ) και Φούντας. Μέσα είναι και ο Παπανικολάου. Είχε κληθεί εκ νέου από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ, αλλά αυτή είναι η πρώτη του κλήση από τον Πογέτ,

Οι προπονήσεις των διεθνών θα αρχίσουν τμηματικά και αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαΐου. Και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr