Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Μοναδική απουσία ο Μιχαηλίδης στον τελικό [vid]

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 20:53

Με εξαίρεση τον νεαρό αμυντικό που είναι τραυματίας εδώ και καιρό, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Μοναδική απουσία ο Μιχαηλίδης στον τελικό [vid]

Στους ρυθμούς του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κινούνται όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά. Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη. Εν συνεχεία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (21/5, 20:00) ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για τον τελικό είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Εντούτοις, ο νεαρός αμυντικός είναι εδώ και καιρό τραυματίας, οπότε ήταν δεδομένη η απουσία του από την αποστολή.

Όλοι μέσα για τον τελικό

Ειδικότερα, για το τελευταίο ματς της σεζόν 2021/22 ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Οι ποδοσφαιριστές που είχαν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα, τους έχουν ξεπεράσει και είναι στα πλάνα του Λουτσέσκου. Κάτι που σημαίνει πώς για την Αθήνα ταξίδεψαν 29 ποδοσφαιριστές. Στη διάθεση του προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά είναι οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντάγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα και Κούτσιας.

Η τελευταία προπόνηση

Ο Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του για αρκετή ώρα, στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στην Τούμπα, στο κομμάτι των στατικών φάσεων. Παράλληλα, αρκετοί παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν και στις εκτελέσεις πέναλτι για να είναι έτοιμοι για αυτό το σενάριο. Με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει δοκιμές και σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα και την τακτική προσέγγιση που θα έχει ο Δικέφαλος του Βορρά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.