Ποδόσφαιρο

Αταλάντα: Στην αποστολή ξανά ο Ίλιτσιτς

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 21:39

Ο 34χρονος επιθετικός βγήκε νικητής στη «μάχη» με την κατάθλιψη και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση, στους αγωνιστικούς χώρους.

Αταλάντα: Στην αποστολή ξανά ο Ίλιτσιτς

Από την περασμένο Ιανουάριο και το ματς της Αταλάντα με την Ουντινέζε είχε να αγωνιστεί ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς με τους «μπεργκαμάσκι». Ο Σλοβένος επιθετικός πέρασε ένα διάστημα όπου η κατάθλιψη του έκανε, άνω-κάτω την αθλητική του σταδιοδρομία. Με αποτέλεσμα με απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι και η διοίκηση της ομάδας του Μπέργκαμο ήταν στο πλευρό του 34χρονου ποδοσφαιριστή. Τον στήριξαν όπως έπρεπε, του έδωσαν χώρο και χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε. Έτσι, θα μπορούσε να γυρίσει όταν θα ήταν καλά. Όπερ και εγένετο.

Διαθέσιμος ξανά ο Ίλιτσιτς

Η «μάχη» με την κατάθλιψη δεν τον κατέβαλε τελικά. Ο 34χρονος παίκτης τα κατάφερε να ξεπεράσει την κατάσταση που βίωσε τους προηγούμενους μήνες. Τα καλά νέα ήρθαν από τον προπονητή της Αταλάντα, τον Γκασπερίνι. Διότι, η ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με την Έμπολι περιλαμβάνει και το όνομα του Σλοβένου επιθετικού.

Μετά από 4 μήνες και 12 ημέρες δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να αγωνιστεί ξανά. Δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στη Serie A. Γεγονός που έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό τόσο στις τάξεις της Αταλάντα όσο και στους οπαδούς της. Διότι ο Ίλιτσιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ομάδας του Μπέργκαμο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr