Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Μέχρι αύριο τα τελευταία εισιτήρια του τελικού κυπέλλου

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 - 21:55

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι υπάρχουν πλέον λιγότερα από 1.000 εισιτήρια ενόψει του αυριανού (21/5) τελικού κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: Μέχρι αύριο τα τελευταία εισιτήρια του τελικού κυπέλλου

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν μία τελευταία ευκαιρία να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι του Τελικού. Τα τελευταία, περίπου 1000, εισιτήρια για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό βγάζει σε κυκλοφορία ο ΠΑΟΚ και καλεί τους φίλους του το πρωί του Σαββάτου στην Τούμπα να τα προμηθευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στην διάθεσή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια πλέον, τα οποία θα διατίθενται αύριο από τις 9 το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα και για τους φίλους του ΠΑΟΚ από την Αθήνα και τη Νότια Ελλάδα που δεν κατάφεραν ως τώρα να προμηθευτούν εισιτήρια και ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία αύριο 09:00- 12:00».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.