Ποδόσφαιρο

Εμπαπέ: Σκληρή κόντρα Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν – Που θα καταλήξει;

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 11:45

Χαμός γίνεται με τον Γάλλο επιθετικό, με την τελευταία εξέλιξη να τον θέλει να μένει στο Παρίσι

Εμπαπέ: Σκληρή κόντρα Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν – Που θα καταλήξει;


Έτοιμος να σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, δείχνει να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Όλα έδειχναν ότι θα έκανε το μεγάλο άλμα και θα μετακόμιζε στην Μαδρίτη, για χάρη της Ρεάλ. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια εξωφρενική προσφορά, για να προσπαθήσει να τον κρατήσει. Και τώρα όπως αναφέρει ένας γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, ο 23χρονος είναι πολύ πιθανό, να μείνει στο Παρίσι. Συνεχίζοντας την καριέρα του εκεί, λέγοντας ότι στην «Βασίλισσα».

Η κατάσταση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα της χρονιάς. Με την συζήτηση, να ξεκινάει από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ενώ τώρα, όλη η Ευρώπη τον αναρωτιέται ακόμα, σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Ο Γάλλος, τον τελευταίο καιρό, φαινόταν σχεδόν σίγουρο πως θα κατέληγε να αγωνίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδικά αφού, όπως λέγανε ισπανικά δημοσιεύματα, ο 23χρονος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία, με την «Βασίλισσα». Με κάποιες λεπτομέρειες της μεταγραφής, να ήταν το μόνο που έλειπε για να πέσουν οι υπογραφές.

Όμως η Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε μια ακόμα προσφορά, ως μια τελευταία προσπάθεια, να κρατήσουν τον υπερπολύτιμο παίκτη τους. Μέρος αυτή της προσφοράς, ήταν να δώσουν έλεγχο του αθλητικού τμήματος της ομάδας. Κάτι που σημαίνει, ότι σε ρόλο παραπλήσιο του τεχνικού διευθυντή, θα μπορεί να αποφασίζει για προπονητές και μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου.

Μετά από αυτό, προκλήθηκε μεγάλη ανησυχία και φόβοι για την ανατροπή της υπόθεσης, στην Μαδρίτη. Διότι θεωρούσαν σίγουρη την μεταγραφή και άρχισαν να υπάρχουν αμφιβολίες.

Ακόμα περισσότερο τώρα, αφού όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Κιλιάν Εμπαπέ σκέφτεται να μείνει στην Παρί. Ο Γάλλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα των Παριζιάνων.

Ο Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση που έχει πάρει, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 12 ώρα Ελλάδος. Σε συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματίσει. Ενώ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, περιμένει να μάθει, που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο 23χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr