Ποδόσφαιρο

Είναι οριστικό: O Μπαπέ ανανεώνει με την Παρί Σ.Ζ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 15:00

Ο Μπαπέ πήρε την απόφαση και είναι οριστική, αφού θα ανανεώσει εν τέλι στην Παρί Σ.Ζ. Ενώ θα κλείσει την πόρτα στην Ρεάλ Μαδρίτης όπου τον ήθελε διακαώς. 

Είναι οριστικό: O Μπαπέ ανανεώνει με την Παρί Σ.Ζ

Το σήριαλ γύρω από το θέμα του Μπαπέ είχε κάνει όλο το κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να ασχοληθεί μαζί του. Αφού Παρί Σ.Ζ και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν μεγάλη μάχη, πραγματοποιήσαν τις προτάσεις τους. Και το μπαλάκι έπεσε στο Γάλλο Αστέρα για να αποφασίσει για το μέλλον του και σε ομάδα θα αγωνισθεί.

Έτσι μετά από μεγάλη σκέψη και συμβουλεύσεις, ο Μπαπέ πήρε την μεγάλη απόφαση και θα παραμείνει εν τέλι στην Παρί. Καθώς οι διοικούντες τον δελέαζαν με μεγάλα ποσά, τον πρόσφεραν πράγματα που καμία από τις ομάδες δεν μπορούσαν να τους φτάσουν.

Για αυτό το λόγο Γάλλος επιθετικός θα υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο, όπου θα φτάσει τα τρία χρόνια. Και είναι αποφασισμένος σε αυτές τις σεζόν που θα παραμείνει, να κατακτήσει πολλά τρόπαια και ειδικά το μεγάλο όνειρο της ομάδας, όπου είναι το Champions League.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε ότι μπορούσε για να φέρει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ομάδα της. Τον έκαναν τεράστια πρόταση και μεγάλα μπόνους, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους. Και έτσι αυτή ήταν μία μεγάλη για τους ίδιους.

Αφού εκτός αυτού του παίκτη, έχασαν και τον Χάαλαντ, όπου ήταν μέσα στις επιλογές της διοίκησης για την επιθετική γραμμή του συλλόγου, διότι υπέγραψε πριν λίγες μέρες με την Μάντσεστερ Σίτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr