Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Τα λεωφορεία κατευθύνονται για το ΟΑΚΑ!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 17:18

Τα πούλμαν του ΠΑΟΚ, διανείσαν πολλά χιλιόμετρα, από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Και πλέον είναι έτοιμα να βρεθούν στο ΟΑΚΑ. 

ΠΑΟΚ: Τα λεωφορεία κατευθύνονται για το ΟΑΚΑ!

Η Ομάδα του ΠΑΟΚ δίνει σήμερα το βράδυ πολύ σημαντικό αγώνα στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον Παναθηναικό για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. 'Όπου διακαής πόθος, όλων είναι η κατάκτηση του 9ου Τροπαίου και να επιστρέψουν με αυτό πίσω στη συμπρωτεύουσα.

Από το πρωί χιλιάδες οπαδοί των Ασπρόμαυρων, βρίσκονται στο δρόμο με τα Λεωφορεία, όπου θα διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να είναι δίπλα στην ομάδα τους σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση και να τους οθήσουν να φτάσουν σε άλλο ένα Κύπελλο.

Το μεσημέρι τα Λεωφορεία που είχαν μέσα τους Παοκτσίδες, ήταν όλα στην Αττική Οδό και πλέον ήταν μία ανάσα από το Γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου πήραν το δρόμο προς σε αυτή την κατεύθυνση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.