Ποδόσφαιρο

Η Ρόμα βγάζει τον Κυπελλούχο Ελλάδος στο 3ο προκριματικό του Conference League!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 17:52

Η Ρόμα μετά την χθεσινή επικράτηση επί της Τορίνο, κατάφερε να στείλει τον Κυπελλούχο Ελλάδος στον 3ο προκριματικό του Europa Conference League. 

Η Ρόμα βγάζει τον Κυπελλούχο Ελλάδος στο 3ο προκριματικό του Conference League!

Η Ρόμα έκανε το καθήκον της στην έδρα της Ρόμα, αφού επικράτησε εύκολα με 0-3. Και κατέκτησε την 6η θέση, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League.

Έτσι αυτή η εξέλιξη, ήταν πολύ θετική για την Ελλάδα. Καθώς ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό όπου είναι οι δύο μονομάχοι στο θεσμό του Κυπέλλου και όποια φτάσει στην κατάκτηση του, θα έχει την τιμητική να ξεκινήσει τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις από το 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.