Ποδόσφαιρο

Η Φούλαμ βρίσκεται μία ανάσα από το πολύπειρο Στρακόσια!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 18:12

Η Φούλαμ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του πολύπειρου κάτω από τα δοκάρια Στρακόσια, όπου μέχρι στιγμής αγωνίζεται με την φανέλα της Λάτσιο. 

Η Φούλαμ βρίσκεται μία ανάσα από το πολύπειρο Στρακόσια!

Η Φούλαμ τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά στην Championship της Αγγλίας. Με αποτέλεσμα να πάρει εύκολα την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Premier League.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας, στοχεύουν να φτιάξουν ένα σύνολο όπου πρώτο μέλημα θα είναι να σωθεί εύκολα η κατηγορία. Ενώ στη συνέχεια να πλασαριστεί μέσα στη πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για αυτό το λόγο μεγάλος πόθος, είναι να βρουν έναν πολύ καλό και πολύπειρο τερματοφύλακα. Για αυτό το λόγο βρήκαν τον κατάλληλο και είναι ο Στρακόσια. Ο οποίος είναι ενεργό μέλος στην ομάδα της Λάτσιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας, χτύπησαν την πόρτα των Λατσιάλι, όπου άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να τον κάνουν δικό τους. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό σημείο και είναι θέμα ημερών να γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής της Φούλαμ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, τη φετινή σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με το σύλλογο. Ενώ έκατσε 30 παιχνίδια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr