Ποδόσφαιρο

Πικρό «αντίο» για την Τζένοα [vid]

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 20:54

Στο τελευταίο της ματς στη Serie A, η Μπολόνια την νίκησε 1-0 στη Γένοβα, με τη σεζόν να κλείνει το χειρότερο τρόπο.

Πικρό «αντίο» για την Τζένοα [vid]

Το ματς της Τζένοα με την Μπολόνια ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Η ομάδα της Γένοβα είχε ήδη υποβιβαστεί, ενώ εκείνη του Μιχαΐλοβιτς δεν «κυνηγούσε» κάτι. Θεωρητικά, τώρα, αν κάποιος ήθελε περισσότερο τη νίκη, αυτός ήταν η Τζένοα για να πει... αντίο στη Serie A και τον κόσμο της με ωραίο τρόπο. Μάταια, όμως, οι φίλοι της περίμεναν κάτι τέτοιο. Δεν συνέβη. Η Μπολόνια νίκησε 1-0 μέσα στη Γένοβα και το «αντίο» της γηπεδούχων στη μεγάλη κατηγορία ήρθε όπως δεν ήθελε κανείς!

Οι ευκαιρίες από την Μπολόνια

Το ματς είχε καλό ρυθμό, αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Ναι μεν δεν υπήρχε άγχος για βαθμούς, αλλά κάτι έλειψε στην τελική προσπάθεια. Η Μπολόνια, πάντως, απείλησεμ με τον Ντι Σιλβέστρι. Στην κεφαλιά που έπιασε, όμως, ο γκολκίπερ Σέμπερ είχε σωστή αντίδραση. Έτσι, το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο μέρος, όμως, η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς βρήκε τον τρόπο για να πάρει το προβάδισμα.

Στο 66' με τον Μούσα που κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και σημάδεψε σωστά, έγινε το 0-1. Ως το φινάλε δεν άλλαξε κάτι με το ματς να ολοκληρώνεται με νίκη της Μπολόνια και την Τζένοα να λέει ένα... πικρό αντίο στη Serie A. Αν την Κυριακή η Βενέτσια νικήσει την Κάλιαρι, τότε η Τζένοα θα τερματίσει στην 20ή και τελευταία θέση της Α' Ιταλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr