Ποδόσφαιρο

Ήττα-σοκ και εκτός Ευρώπης η Ανόρθωση [vid]

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 22:33

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ηττήθηκε 3-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Άρη Λεμεσού και έμεινε εκτός Ευρώπης. Μεγάλη στιγμή για την λεμεσσιανή ομάδα που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στο Conference League.

Ήττα-σοκ και εκτός Ευρώπης η Ανόρθωση [vid]

Η Ανόρθωση πριν το ματς είχε μαθηματικές ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο ακόμα και για το Champions League. Η βραδιά, όμως, όπως εξελίχθηκε ήταν «μαύρη» για το προσφυγικό σωματείο. Η εντός έδρας ήττα 3-0 από τον Άρη Λεμεσού, άφησε την ομάδα του Κετσπάγια εκτός κυπέλλων Ευρώπης. Αντίθετα, εκεί θα είναι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» της Κύπρου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Καθοριστικό γκολ στο φινάλε

Το ματς κυλούσε σε ένα τέμπο που δεν έδειχνε τί θα επακολουθούσε. Οι δύο ομάδες είχαν λιγοστές τελικές, με την Ανόρθωση να έχει την μπάλα στα πόδια της και τον Άρη Λεμεσού να παίζει με αντεπιθέσεις. Στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 43' με τον Γιαγκό. Το 0-1 με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς. Η Ανόρθωση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου θέλησε να αντιδράσει. Αλλά δεν είχε πλάνο.

Δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά

Η ομάδα του Κετσπάγια φαίνονταν να μην έχει δυνάμεις. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Άρη Λεμεσού με τον καλύτερο τρόπο. Πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε ένα επτάλεπτο. Στο 62' και το 69' ο Ματίγια Σπόλιαριτς βρήκε δίχτυα και το εύθραυστο 0-1 έγινε λίγο πριν το 70ό λεπτό 0-3. Στο 78' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χριστοδουλόπουλος.

Με τους παίκτες της ομάδας της Λεμεσού να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, η οποία τους έστειλε στο Conference League. Την ώρα που η Ανόρθωση μένει ξανά εκτός Ευρώπης, με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr