Ποδόσφαιρο

Ο Εμπαπέ έριξε... άγκυρα στο Παρίσι [vid]

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 23:02

Ο Γάλλος επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2025 και ανακοινώθηκε η παραμονή του.

Ο Εμπαπέ έριξε... άγκυρα στο Παρίσι [vid]

Το θέμα της παραμονής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν ή της αποχώρησής του για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα σίριαλ που «έπαιζε» τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο σε Γαλλία και Ισπανία. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, αλλά και γενικότερα στον πλανήτη, παρακολουθούσαν τις εξελίξεις. Όλα έδειχναν πώς ο Γάλλος επιθετικός ήταν πολύ κοντά στην «μετακόμισή» του στη Μαδρίτη. Αλλά τελικά συνέβη το… απροσδόκητο. Ο Εμπαπέ επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Με την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν να ανακοινώνεται την ώρα που ήταν σε εξέλιξη του ματς με την Μετς.

Εμπαμπέ… 2025

Ο Γάλλος επιθετικός τελικά αποφάσισε την παραμονή στο Παρίσι. Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε… βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντάς τους ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Με όρους που θα ζήλευαν άλλοι παίκτες. Η ουσία, όμως, είναι πώς ο Εμπαπέ προτίμησε να παραμείνει… βασιλιάς στο Παρίσι, παρά να γίνει ένας… πρίγκιπας στη Μαδρίτη. Εκεί όπου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ναι μεν ήττα ο εκλεκτός του Πέρεθ για την επόμενη ημέρα της Ρεάλ, αλλά στο Παρίσι θα είναι πάντα το πρώτο… βιολί στη ορχήστρα των Παριζιάνων. Σε ένα περιβάλλον 100% φιλικό. Ακόμα και τώρα που έχει συμπαίκτες τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, παραμένει το πρώτο όνομα κι αυτό δεν θα αλλάξει με τίποτα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr