Ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Το αντίο του Πασχαλάκη

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 10:51

Τέλος εποχής για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που με δηλώσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζει… βαλίτσες για ομάδα του εξωτερικού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

ΠΑΟΚ: Το αντίο του Πασχαλάκη

Στο τελευταίο άλλωστε εντός έδρας ματς των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ο Πασχαλάκης γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του ΠΑΟΚ και με δηλώσεις είχε «φωτογραφίσει» την αποχώρηση του από την Θεσσαλονίκη. Ο κύκλος του Ελληνα τερματοφύλακα «έκλεισε» μετά τον χθεσινό τελικό κυπέλλου όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε:

«Σεβάστηκα το κλαμπ, ήμουν αφοσιωμένος έως το τελευταίο παιχνίδι. Έκλεισε ο κύκλος. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Την επόμενη εβδομάδα θα δω τις προτάσεις που έχω. Ο ΠΑΟΚ δεν μου έχει κάνει πρόταση. Θέλω να πάω στο εξωτερικό να δείξω τι μπορώ να κάνω. Ένα εξάμηνο θα μπορούσα να είχα υπογράψει σε άλλη ομάδα. Δεν είχα πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αυτό λέει πολλά. Δε θα μου άρεσε να επιστρέψω ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ήρθα παιδί και φεύγω άνδρας» τόνισε ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.