Ποδόσφαιρο

Αταλάντα: Στηρίζεται ο Γκασπερίνι

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 11:16

Η Αταλάντα έμεινε εκτός ευρωπαϊκών θέσεων για πρώτη φορά στην εποχή Γκασπερίνι αλλά ο Ιταλός τεχνικός απολαμβάνει την στήριξη της διοίκησης των «μπεργκαμάνσκι».

Αταλάντα: Στηρίζεται ο Γκασπερίνι

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου από το Μπέργκαμο το καλοκαίρι του 2016 και στην πρώτη του μάλιστα σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση της 4ης θέσης. Ακολούθησαν σταθερές και ανταγωνιστικές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Αταλάντα έφθασε μάλιστα μέχρι τα προημιτελικά του Champions League την σεζόν 2018-19. Η τρέχουσα σεζόν δεν κύλησε αναλόγως καθώς οι «μπεργκαμάνσκι» περιορίστηκαν στην 8η θέση και έμειναν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων με τον Γκασπερίνι να θέτει την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης.

«Αν θέλουμε να χωρίσουμε, θα το πράξω χωρίς παράπονα» τόνισε μετά την ήττα από την Εμπολι στην τελευταία αγωνιστική και πρόσθεσε: «Το ματς κύλησε όπως και το δεύτερο μισό της σεζόν μας. Δημιουργήσαμε αλλά δεν σκοράραμε». Άμεση ήταν η αντίδραση των διοικούντων που έσπευσαν να στηρίξουν τον 64χρονο προπονητή. «Δεν υπάρχει θέμα και θα συνεχίσουμε με τον Γκασπερίνι» τόνισε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Αταλάντα, Λούκα Περκάσι και πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει να κάνουμε απλά τα πράγματα. Πρώτα διασφαλίζουμε τους 40 βαθμούς και την παραμονή και στην συνέχεια κοιτάμε ψηλότερα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr