Ποδόσφαιρο

Παρί Σεν Ζερμέν: Έρχεται «σκούπα»!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 11:56

Σαρωτικές αναμένονται οι αλλαγές στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο τεχνικός διευθυντής Λεονάρντο βρίσκεται εκτός… κάδρου της νέας εποχής, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο προπονητής Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Έρχεται «σκούπα»!

Η βραδιά του Σαββάτου ήταν «γεμάτη» στους Παριζιάνους καθώς ανακοίνωσε και επισήμως η παραμονή του σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ που «γιόρτασε» την παραμονή του με χατ τρικ κόντρα στην Μετς στο τελευταίο ματς της φετινής Ligue 1. Στο άνετο 5-1 ο Νεϊμάρ πέτυχε το 100ο γκολ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ενώ σκόραρε και ο Ντι Μαρία σε ένα ιδανικό φινάλε της θητείας του στην πόλη του «φωτός».

Πέραν των πανηγυρισμών όμως, υπάρχουν και μια σειρά από αποχωρήσεις. Όπως μεταφέρουν τα κορυφαία αθλητικά μέσα της Γαλλίας L'Équipe, Le Parisien και RMC Sport, πριν την αναμέτρηση με την Μετς έγινε γνωστή η αποχώρηση του διευθυντή Λεονάρντο που πλέον δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Εκτός προγραμματισμού βρίσκεται και ο τεχνικός Μαουρίσοο Ποτσετίνο που παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θεωρείται πως δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον βασικό στόχο των Παριζιάνων με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς αποκλείστηκαν φέτος στα προημιτελικά από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν προβάλει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Αργεντινού, με τον άλλοτε τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζεται για την πρώτη θητεία του ως προπονητής σε γαλλική ομάδα, ενώ ο Λουις Κάμπος θα είναι ο νέος διευθυντής. Ο Πορτογάλος διατέλεσε προπονητής αρκετών ομάδων μικρότερου… βεληνεκούς, πριν περάσει σε πιο διοικητικό επίπεδο με εξαιρετικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια σε Μονακό και Λιλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr