Ποδόσφαιρο

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος εποχής για Ισκο

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 12:26

Τίτλοι τέλους για τον Ισκο στην Ρεάλ καθώς ο Κάρλο Ανσελότι επιβεβαίωσε την αποχώρηση του 30χρονου μέσου μετά από εννέα χρόνια στην Μαδρίτη.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος εποχής για Ισκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις εντός συνόρων υποχρεώσεις της με το εντός έδρας 0-0 με την Μπέτις έχοντας κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα. Ο Ισκο αγωνίστηκε μάλιστα ως αλλαγή κόντρα στους «βερδιμπλάνκος» στην τελευταία του ενδεχομένως συμμετοχή με τους Μαδριλένους καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων του Κάρλο Ανσελότι για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ. «Η καριέρα του Ισκο ολοκληρώθηκε με την Ρεάλ απόψε, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι μια σπουδαία καριέρα» τόνισε ο Κάρλο Ανσελότι που αντιθέτως ενδέχεται να συμπεριλάβει στην αποστολή του τελικού, τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Ισκο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την Μάλαγα και κατέκτησε με την τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Champions League ανάμεσα σε άλλους τίτλους. Φέτος, δεν είχε πάντως ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής και περιορίστηκε σε συμπληρωματικό ρόλο και ήδη εξετάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Σεβίλλη και τη Νιουκάστλ να εξετάζουν την περίπτωση του.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr