Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 14:20

Ένα ακόμα βήμα πραγματοποιήθηκε για την ανέγερση του «σπιτιού» του Παναθηναϊκού καθώς το πρωί της Κυριακής,  Δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης και ΑΕΠ Ελαιώνα, υπέγραψαν τις συμβάσεις για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Παναθηναϊκός: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και την επιστροφή στους τίτλους για το ποδοσφαιρικό «τριφύλλι», τα θετικά νέα συνεχίζονται καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς υπέγραψαν τις συμβάσεις για την Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναγιώτης Μαλακατές έβαλαν τις υπογραφές και το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του τριφυλλιού περνά στην επόμενη φάση παρά τον… αστερίσκο με την αγωγή των 59 μελών κατά του αποτελέσματος των εκλογών για το γήπεδο.

Οι υπογραφές στέλνουν το μήνυμα πως η αγωγή και η προσφυγή των «59» δεν θα έχει νομική τύχη και πλέον θα ακολουθηθεί το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του πρότζεκ. Ακολουθεί η δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των εγκαταστάσεων του ερασιτέχνη και το Φθινόπωρο είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν και οι πρώτες εργασίες στον χώρο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.