Ποδόσφαιρο

17 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 15:10

Η Αστυνομία μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναικό, έφτασαν στη σύλληψη 17 ατόμων από τους οποίους κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα. 

17 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Το Κύπελλο Ελλάδος, έφτασε στο τέλος του. Αφού κυπελλούχος στέφθηκε ο Παναθηναικός, σε μία μεγάλη σύγκρουση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας στιγματίστηκε από τα πολλά επεισόδια που έγινε από τις δύο ομάδες. Μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα, διέκοψε δύο φορές το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ηρεμήσει η κατάσταση, όπου έγινε και τελείωσε κανονικά.

Μετά το τέλος του αγώνα όμως, η αστυνομία συνέλαβε 17 άτομα όπου είχαν απάνω διάφορα αντικείμενα, όπως 18 βεγγαλικά, 2 πυρσούς, 12 ναυτικές φωτοβολίδες, αλλά και 10 βεγγαλικά με φυτίλι.

Έτσι αυτοί που συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για εξηγήσεις, για ότι έγινε κατά τη διάρκεια του ματς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.