Ποδόσφαιρο

Η Νάπολι ολοκλήρωσε με εύκολη νίκη το πρωτάθλημα!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 15:47

Η Νάπολι επικράτησε εύκολα με 0-3 στην έδρα της Σπέτσια. Και κατέκτησε τη 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Ιταλίας. 

Η Νάπολι ολοκλήρωσε με εύκολη νίκη το πρωτάθλημα!

Η Νάπολι ήθελε πολύ στην έδρα της Σπέτσια, να πετύχει μία εύκολη νίκη, όπου να συνοδευόταν από ωραίο ποδόσφαιρο. Έτσι αυτό το επιβεβαίωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού επικράτησε με 0-3. Και έκλεισε με θετικό τρόπο την περίεργη σεζόν στη κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Ναπολιτάνους. Αφού μόλις στο 4ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Πολιτάνο. Ωστόσο στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, αντάλλαξαν φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι εκρηκτική. Έτσι ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε προσωρινά το ματς. Αυτή η διακοπή κράτησε για 15 λεπτά, για αυτό το λόγο ο ρέφερι του ματς άρχιζε ξανά το ματς.

Οι Ναπολιτάνοι με το που άρχιζε ο αγώνας, ήταν απόλυτη συγκεντρωμένη, με αποτέλεσμα να διπλασιάζουν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Ζιελίνσκι. Ενώ στο 36ο λεπτό βρήκαν και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Νταμέ. Έτσι αυτό το ευρύ σκορ, παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αέρα τριών τερμάτων.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές καταστάσεις για κάποιο τέρμα. Ενώ πιο πολύ οι φιλοξενούμενοι έκαναν διαχείριση του χρόνου, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Και να πανηγυρίζουν αυτή την πολύ εύκολη επικράτηση, όπου έκλεισαν στη 3η τιμητική θέση στη κατηγορία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr