Ποδόσφαιρο

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Δημήτρη Γιαννούλη από την Νόριτς!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 17:15

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο Δημήτρη Γιαννούλη που αγωνίζεται στην Νόριτς. 

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Δημήτρη Γιαννούλη από την Νόριτς!

Η Φενέρμπαχτσε τη φετινή περίοδο ξεκίνησε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στις εγχώριες διοργανώσεις. Ωστόσο στο πρωτάθλημα, παρέμεινε από νωρίς πίσω στην κούρσα για την κορυφή και το τίτλο. Όμως με ένα μεγάλο ισάριθμο σερί στα τελευταία παιχνίδια και τη χθεσινή εύκολη νίκη 0-5 στην έδρα της Μαλάτιασπορ, σφράγιζε τη συμμετοχή στη προκριματική φάση του Champions League.

Έτσι αυτή ήταν μεγάλη επιτυχία για το τούρκικο σύλλογο, η συμμετοχή ξανά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του Champions League. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της ομάδας, άρχιζαν κιόλας από σήμερα προεργασία για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, για να μπορέσουν από τη νέα σεζόν να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες του συλλόγου, είδαν πολλές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που θέλουν να αποκτήσουν. Ωστόσο αυτή που τους έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Γιαννούλης. Ο οποίος αγωνίζεται μέχρι στιγμής στην Αγγλία για λογαριασμό της Νόριτς.

Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας, στα περισσότερα από τα παιχνίδια των Καναρινιών, αγωνίσθηκε ως βασικός. Με αποτέλεσμα να αγωνισθεί σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι η ομάδα της Φενέρμπαχτσε σκέφτονται πολύ σοβαρά, το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του. Καθώς πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και είναι ικανός να βοηθήσει στους στόχους για τη νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr