Ποδόσφαιρο

Άγρια επεισόδια στο ντέρμπι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Χάιντουκ!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 17:58

Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του Κροατικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Χάιντουκ. 

Άγρια επεισόδια στο ντέρμπι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Χάιντουκ!

Ο κακός χαμός έγινε στο τελευταίο αγώνα, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ. Με τους πρωτευουσιάνους να επικρατούν με 3-1, αλλά αυτό δεν ένοιαξε καθόλου τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδα, αφού ήταν αποφασισμένη να δημιουργήσουν επεισόδια με αυτούς των φιλοξενούμενων.

Έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό, έστεισαν άσχημη ενέδρα στον αυτοκινητόδρομο που θα έφευγαν οι 1.600 οπαδοί της Χάντουκ για πίσω την Πόλη τους το Σπλιτ. Έτσι έπεσαν απάνω τους και έγινε ο κακός χαμός, η κατάσταση ξέφυγε κατά πολύ, και οι αστυνομικές δυνάμεις άρχιζαν να πάνε στο σημείο.

Για αυτό το λόγο, από τη συμπλοκή είχαμε πολλούς τραυματισμούς πολλών οπαδών, αλλά και αστυνομικών όπου πήγαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την κατάσταση όλων να είναι εκτός κινδύνου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr