Ποδόσφαιρο

Η ..ελληνική Σέριφ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 18:16

Η Σέριφ επικράτησε με 1-0 την Σφιντούλ Γκεοργκέ. Έτσι μαζί με το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο, με αποτέλεσμα να κλείσει μία ονειρεμένη χρονιά στην Μολδαβία. 

Η ..ελληνική Σέριφ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Η Σέριφ του Αθανασιάδη, αλλά και του Κολομβού, κατάφεραν να μαγέψουν με τα τρομερά κατορθώματα τους όλη την Ευρώπη. Καθώς στην παρθενική συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League, κατόρθωσαν στη πρεμιέρα τους να φτάσουν στη τεράστια νίκη μέσα στο Μπερναμπέου με 1-2 απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ έκαναν πολύ μεγάλες εμφανίσεις με την Ίντερ, αλλά και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ενώ στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο Europa League, έβαλαν πολλές δυσκολίες στην Μπράγκα για τη φάση των 16, αφού πέτυχαν τη μεγάλη νίκη στο πρώτο αγώνα στο σπίτι τους και βρέθηκαν μία ανάσα από τις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Αλλά στη ρεβάνς της Πορτογαλίας, αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Και έλαβε τέλος η Ευρωπαική πορεία.

Στις εγχώριες διοργανώσεις, τα πήρε όλα. Αφού πρώτα κατέκτησε το πρωτάθλημα, με την Πετροκούμπ να μένει πίσω στη 2η θέση, με τη διαφορά να κυμαίνεται στους 6 βαθμούς.

Ενώ το κερασάκι στη τούρτα, το πραγματοποίησε και στο Θεσμό του Κυπέλλου. Αφού στο μεγάλο τελικό επικράτησε με 1-0 τη Σφιντούλ Γκεοργκέ. Με απίστευτο buzzer beater του Σούσκια στη τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι έκλεισε μία ονειρεμένη χρονιά στις εγχώριες, αλλά και Ευρωπαικές διοργανώσεις, ενώ τα καλύτερα έρχονται για αυτή τη πολύ καλή και εξαιρετική ομάδα που εδρεύει στην Μολδαβία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr