Ποδόσφαιρο

Μεγάλο πλήγμα για τη Λίβερπουλ με Τιάγκο

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 19:30

Μεγάλο πλήγμα για τους κόκκινους  αφού έξι ημέρες πριν τον τελικό του Champions League, o Τιάγκο Αλκάνταρα αποχώρησε χωλαίνοντας και στην Λίβερπουλ φοβούνται για τα χειρότερα.

Μεγάλο πλήγμα για τη Λίβερπουλ με Τιάγκο

Σοβαρό πρόβλημα στην Λίβερπουλ, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να αποχωρεί στο ημίχρονο του αγώνα με την Γουλβς και πονοκέφαλος για τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ένας από τους βασικού παίκτες της φετινής Λίβερπουλ και δημιουργός του γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη Γουλβς, Τιάγκο Αλκάνταρα, αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις στο φινάλε του πρώτου μέρους και αποχώρησε αναγκαστικά.

Με μία μαγική μαγική ασίστ, ο Ισπανός μέσος σε ένα ματς που είχε φτιάξει το γκολ της ισοφάρισης που κάνει εκπληκτικό δεύτερο μισό της σεζόν ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις και αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr