Ποδόσφαιρο

ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ από τον Μπαλοτέλι, έβαλε 5 στο Ντερμισπόρ-Γκεζτέπε 7-0

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 09:51

Ο Ιταλός επιθετικός έβαλε μια γκολάρα που βάζει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της χρονιάς

ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ από τον Μπαλοτέλι, έβαλε 5 στο Ντερμισπόρ-Γκεζτέπε 7-0

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξανάνιωσε στην Τουρκία, όπου έκλεισε τη σεζόν με γκολάρα στο Ντερμισπόρ -Γκεζτέπε 7-0, όπου συνολικά έβαλε πέντε.

Τον είχαν ξεγραμμένο, αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί και να βρήκε την χώρα και την ομάδα που τον έδωσαν ώθηση. Ο λόγος για την Τουρκία και την Ντερμισπόρ, όπου μάλιστα έβαλε γκολάρα στο ματς με την Γκεζτέπε.

Πιο συγκεκριμένα οι Ντερμισπόρ συνέτριψε με 7-0 την Γκεζτέπε για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Μπαλοτέλι έβαλε τα πέντε από αυτά. Με ένα να ήταν εξαιρετικό και να έγινε viral.

Χόρεψε τον αντίπαλο του και την κατάλληλη στιγμή έκανε ανάποδο τακουνάκι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Γενικά ο Ιταλός επιθετικός ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 18 γκολ και στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Μόλις δύο τέρματα πίσω από τον Μπόζοκ της Κασίμπασα, που είναι στην κορυφή.

Η Ντερμιρσπόρ τερμάτισε στην πρώτη 10άδα του πίνακα της βαθμολογίας και είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Στους παίκτες που αποτέλεσαν τις κολώνες της ήταν και ο Μπαλοτέλι. Που δείχνει να αποφάσισε να παίξει μπάλα και να αφήσει πίσω τα τερτίπια του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Βέβαια κανείς δεν εγγυάται πως θα είναι το ίδιος και του χρόνου και δεν βγάλει τον… κακό του εαυτό. Αλλά μάλλον βρήκαν το κουμπί του στην τουρκική ομάδα.

Ο 31χρονος πλέον επιθετικός ήταν από τα μεγάλα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Γρήγορα όμως πήρε την κάτω βόλτα εξαιτίας του χαρακτήρα του. Για να καταλήξει στα αζήτητα.

Η Ντερμιρσπόρ όμως πήρε το ρίσκο και δικαιώθηκε, προς το παρόν. Γιατί τη νέα σεζόν κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι ο ίδιος. Αν θα αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και σε τίποτα άλλα μακριά από αυτό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr