Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Σενάρια για Τουμπά

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 - 11:23

Ο Αλγερινός στόπερ της Βααλβάικ, Αχμέντ Τουμπά αποχωρεί από την Eredivisie και μετά τον Ολυμπιακό, «συνδέεται» μεταγραφικά και με την ΑΕΚ σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα.

ΑΕΚ: Σενάρια για Τουμπά

Ο Τουμπά έχει… πέραση στις ελληνικές ομάδες σύμφωνα με τους Ολλανδούς δημοσιογράφους. Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός ήταν από τους στυλοβάτες της φετινής σεζόν στην RKC, που κόντρα στα προγνωστικά εξασφάλισε την παραμονή της και είναι πλέον έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας τους. Το συμβόλαιο του αριστεροπόδαρου άσου που μπορεί να αγωνιστεί και στο άκρο της άμυνας, ολοκληρώνεται τις επόμενες εβδομάδες και έχει ήδη αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από την Βααλβάικ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Τουμπά έχει μια σειρά από προτάσεις από σχεδόν κάθε γωνιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τις Λεβερκούζεν και Μπενφίκα να ξεχωρίζουν. Νωρίτερα στην σεζόν, και ο Ολύμπιακός φερόταν να εξετάζει την περίπτωση του αλλά πλέον και η ΑΕΚ προστέθηκε στην λίστα των… μνηστήρων για την υπογραφή του. Στην πρώτη θέση πάντως φέρεται να βρίσκεται η Τουλούζ που έχει καταθέσει ήδη πρόταση με τον Τουμπά να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.